torsdag 10. mars 2011

Ungdomsrommet♥

Ja,da har jeg ordnet rommet til Sara, endelig! Det forsvant en del pynt fra stua underveis, men såpass må vel mor tåle;) Hun har gitt klar beskjed hvilken stil hun ville ha, og det går vel utifra bildene også regner jeg med:)

Et lite lysfat er et must! Jeg synes det er så koselig jeg også, når venner er på besøk, eller leksa skal gjøres og lysene er tent. Talglys er for meg en nødvendighet, og da smitter nok dette over på datteren også;) Litt skummelt og da, så fyrstikkene er fortsatt nede til meg.. En gang mor, alltid mor.
Sara er 14 år, men av en eller annen merkelig grunn er Hello Kitty blitt populært igjen:) Trodde hun var for stor jeg, men neida, og jeg synes det er kjempeartig! Da får jeg jo lillepia mi litt tilbake igjen! Denne puta er det bestemoren til Sara som har sydd. Sara og hun satt på nettet og lette Hello Kittybilder, og så overførte bestemor dem på stoff. Akkurat slik Sara "bestilte":)) Og flink som bestemor er, så er jo puta selvfølgelig like fin på baksiden også!
Hello Kitty ikke bare for små jenter nei!
Sminkekroken! Her har jeg faktisk tatt inn et hagebord, eh? Blir byttet ut etterhvert, men funksjonen er jo det viktigste for øyeblikket:) I hyllene har vi kjøpt bestikkskuffer for å samle all sminken i. Denne ideen hadde Sara.Bestemor har kjøpt hånda for å samle smykker på, og en liten vase med lilla blomster:)
Jeg har ikke gjesterom, så begge barna har ekstra overnattingsplass. Stolen fra Ikea er kjempelur, for når noen skal ligge over er det bare å trekke den ut. Vips, ferdig seng:) Leksepulten er stor, men kjempesnedig når hun har besøk og mor vil ha stua alene♥
Sengen er mulig å trekke ut til dobbelseng, så Sara har faktisk tre liggeplasser på rommet sitt.
I den mest hormonelle rusen trenger nok Sara å gløtte litt på dette skiltet innimellom, hun får ihvertfall BESKJED om å gjøre det!
Denne ramma ble kjøpt på kremmerhuset, og fargene er bare så nydelige! Litt tullebilder inni dem, alt trenger vel ikke å være så oppstilt og perfekt?
Inne i dette "kottet" har hun skoleutstyret sitt. Snedig å gjemme rotet:)
Enda et bilde fra sminkehjørnet:) Klokken er det en mening med akkurat der! Stolen er faktisk en stol, og jeg kjøpte den fordi jeg syntes den var litt humoristisk. Den ser jo ut som en bøtte som er satt på hodet! Men en stol er det:)) Sara ble fornøyd med rommet, og det er det viktigste!

8 kommentarer:

 1. Nydelig jenterom, mange flotte detaljer. Har god smak begge to dere:0)
  Ha en fin kveld.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 2. Stilig ungdomsrom!! Nydelig stæsjet...nydelig smak:)
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Takk skal dere ha, er så veldig koselig å få kommentar♥ Blir vel gutterommet neste nå;))

  SvarSlett
 4. Hallo! Åh så koselig det så ut:) gleder meg til å se det in real lide nu te påske:)))

  SvarSlett
 5. Mente in real life:)))))

  SvarSlett
 6. Blir trivelig å vise det til dere også! Gleder meg til dere kommer:))))

  SvarSlett
 7. Hei.
  Første gang jeg titter innom deg, fin blogg har du også- har lagt meg til følger hos deg og gleder meg til å følge deg;)

  SvarSlett
 8. Så koselig! Kjempetrivelig at du vil følge med!
  Ha en flott kveld♥

  Klem Kristin

  SvarSlett

♥Jeg blir kjempeglad for en koselig melding fra DEG!♥