tirsdag 26. april 2011

Min bortskjemte hund♥


Min bortskjemte, lille dritthund♥ He, he, hun har det godt, lille Shakira, der hun ligger under dyna og koser seg? Gullet til mamma ja! Vil for ordens skyld minne om at jeg har to barn også:)) Og ja, de får også ligge under dyna... Men morshjertet skiller ikke art. Hun er en liten urokråke Shakira, og når hun ENDELIG sovner for kvelden så føles det litt som når barna var små og til slutt tok kveld:)) Nesten det samme da, for dere som ikke heelt skjønner oss som har hund:) Hun er bare 2,5 kilo, og har verdens største, sorte bedårende øyne. Sukk, og hun elsker å spise hønseskit`n jeg har strødd rundt i haven, og deretter komme løpende inn for å gi mamma en suss...Ja, hun er vel bra herlig? Og når Victoria (storesøsterhund) tisser, så er det kjempeartig å stå under å snuse, med påfølgende hundeurin i håret.. Igjen og igjen. Disse barna, disse barna:) Men så ligger hun der da, og snorker, og jeg kjenner at hjertet banker. Hun gløtter opp på mor med sine svære, uutgrunnelige øyne, og er bare snill og god. En som aldri svikter deg, og ser kun deg og ingen andre. Så litt bortskjemt er det lov til å være, det fortjener hun♥♥♥2 kommentarer:

  1. Så søt en liten hund du har og helt klart- de må også få ligge mykt og deilig i mammaen sin seng:) Jeg pleier av og til å få besøk av vår store Sofus natterstid, er soveromsdøren på gløtt, kan man regne med å våkne opp med 25 kg grå elghund på føtterne. Og da sover han som en stein og er livredd for å bli kastet ut. De er bra skjønne disse firbente vennene våre:)Ha en fin kveld og kos deg med dine kjære:)Hilsen Vera

    SvarSlett
  2. Heheh.. Kjenner meg så utrolig godt igjen. Er jo helt herlig når zica (hunden min) kommer løpende inn fra hagen og slikker meg i ansiktet (helst rett på munnen) og den tydelige eimen av hva hun akkurat har slukt i seg går rett i ansiktet mitt.. Som oftest en eller annen form for avføring som hun synes er utrolig velsmakende.

    Min ligger også i sengen.. Vel og merke når min man er på jobb eller når han ikke ligger ved siden av. Han nekter nemlig min gamle hund og komme oppi. ;)

    Klem

    SvarSlett

♥Jeg blir kjempeglad for en koselig melding fra DEG!♥